Despre noi      0721.32.77.63

reparatii-utilajeTop Activ Reparatii SRL a in inceput activitatea in domeniul reparatiilor de utilaje de constructii avand in spate o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu.

In prezent compania noastra pune la dispozitia tuturor clientilor sai servicii de reparatii pentru echipamente de constructii, marca Caterpillar, JCB, Terex, Komatsu, Volvo, Case, New Holland, Fiat Kobelco, Fiat Hitachi, Bobcat, Atlas, Fiat Allis, Gehl, Fermec, Poclain, incepand de la gama de buldoexcavatore si continuand cu mini-incarcatoare multifunctionale, excavatoare pe senile, excavatoare pe pneuri, excavatoare industriale, excavatoare pentru demolari, incarcatoare frontale, incarcatoare telescopice, buldozore, dumpere si doreste sa ajunga una dintre principalele companii romanesti din domeniul reparatiilor de cutii de viteze, axe si motoare diesel pentru utilaje de constructii.

Avem un nivel inalt de performanta si de calitate pentru ca ne bazam pe experienta noastra cumulata in timp iar obiectivul nostru este de a pune in functiune in cel mai scurt timp posibil utilajul dumneavoastra la costuri corecte.

Inaltul profesionalism al specialistilor nostri precum si utilizarea de piese de schimb originale, ne permit realizarea unei performante deosebite: acordare a unei garantii in functionare de 12 luni.

 

TOP SRL pune la dispozitia clientilor sai o serie de operatiuni post – vanzare dintre care amintim:

  • revizii tehnice curente/reparatii/furnizare de piese de schimb originale in perioada de garantie si post-garantie;
  • deplasarea cu ajutorul atelierelor mobile de ultima generatie la punctul de lucru al utilajului, atat pentru diagnosticare defectiuni cat si pentru remedierea rapida a problemelor aparute;
  • instruirea operatorilor pentru utilizarea utilajelor;
  • efectuarea de reparatii pentru marea majoritate de utilaje existente pe piata.

Serviciul de service este disponibil NON – STOP, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.