Reparatii cutii de viteze, axe      0721.32.77.63

reparatii-cutii-vitezaTop Activ Reparatii SRL va ofera un pachet service de inspectie, diagnosticare, reparatii capitale pentru transmisii automate si semi-automate, axe CARRARO, ZF, DANA SPICER, ITR.

Reparatiile se fac in conditiile utilizarii strict a pieselor de schimb originale si acordarii unei garantii complete de 12 luni.

Compania are implementat un sistem de calitate astfel incat produsele si serviciile oferite sa corespunda celor mai inalte cerinte ale clientilor.

Top Activ Reparatii SRL asigura servicii de reparatii pentru toata gama de utilaje grele de constructii: incarcatoare frontale, excavatoare, buldoexcavatoare, buldozere, dumpere etc.

Tehnicienii nostri beneficiaza de pregatire periodica si suport de specialitate din partea producatorilor de utilaje, avand o experienta de peste 20 ani in domeniu.

Defectiunile accidentale se remediaza pe teren iar reparatiile generale sunt facute in atelierul special amenajat cu scule si dispozitive de diagnosticare si reparatii.

shaft

Avantaje oferite de Top Activ Reparatii SRL:

  • 12 luni garantie piese si manopera
  • Reparatiile se efectueaza dupa specificatii ale producatorului
  • Toate ansamblele reparate : axe, transmisii si motoare etc. sunt testate pe stand dinamometric
  • Se folosesc doar piese de origine
  • Respectand specificatiile producatorului se reduce timpul de stationare pentru mentenanta si reparatii

In cazul in care transmisia nu poate fi reparata pe teren, aceasta este demontata si transportata la atelierul de service; in urma diagnosticarii se face nota de constatare tehnica, se solicita acordul beneficiarului iar apoi se achizitioneaza piesele de schimb si se repara transmisia la specificatiile originale; in final, se testeaza pe stand si se remonteaza pe utilaj