Reparatii Motoare      0721.32.77.63

motoareExecutam cu succes reparatii de motoare diesel tip Perkins, Deutz, Cummins, Isuzu, Ford New Holland, Fiat New Holland, Volvo, JCB, Catterpillar, Kubota, Hatz, Yanmar, Hino, ce intra în componenta utilajelor de constructii sau utilizate pe diverse instalatii (foraj, navale, motopompe), si a grupurilor electrogene.

În functie de natura reparatiei, interventiile se fac la beneficiar sau la sediul firmei noastre.

Reparatiile se fac cu piese de schimb originale primite de la furnizorii autorizati.

Reparatiile pentru motoare diesel efectuate de catre Top Activ Reparatii SRL va asigura certitudinea folosirii procedurilor de reparatie autorizate de catre producatori. Urmarirea permanenta a calitatii reparatiilor si etape clare si conforme cu normele de reparatie ale motoarelor diesel pentru realizarea interventiilor asigura cele mai bune premize pentru functionarea ulterioara in conditii tehnice standard a motorului diesel reparat. Utilizand exclusiv piese originale, scule si dispozitive specifice si dedicate, timpul de realizare si calitatea generala a lucrarilor sunt optime.

Datorita experientei deosebite in domeniul reviziilor/ reparatiilor generale ale motoarelor diesel, asiguram solutii tehnice pentru reparatii ce corespund celor mai inalte standarde in domeniu. Suntem deschisi si aplicarii unor solutii extraordinare pentru punerea in functiune a motoarelor cu probleme ( in responsabilitatea proprietarilor de echipamente ) pentru a putea asigura functionarea temporara a ansamblurilor ce integreaza motoare diesel.

Avantaje oferite de Top Activ Reparatii SRL:

  • 12 luni garantie la piese si manopera
  • Reparatiile se efectueaza dupa specificatii ale producatorului
  • Se folosesc doar piese originale

•          In cazul in care motorul nu poate fi reparat pe teren, aceasta este demonteaza si se transportat la atelierul de service; in urma diagnosticarii se face deviz estimativ, se solicita acordul beneficiarului, se achizitioneaza piesele de schimb si se repara dupa specificatiile producatorului; dupa finalizarea reparatiei, se testeaza pe stand si se remonteaza pe echipament.